Plantes d'Eivissa i Formentera
Cent Tretze plantes signficatives
fes-te un regal
Ja tenim la Revista Eivissa
El nombre 67 de la Revista Eivissa ja està disponible a la botiga
demanar-la!
Ball pagés - Origens
La nova publicació de l'Institut d'Estudiss Eivissencs, és tracta de l'Origens del Ball Pagès, de Miquel Majordom i Antoni Manonelles
Compra-ho ara!
Previous
Next

Categories

Llibres - Revistes - Àudios - Col·leccions - Premis - Novetats

Mostra 1–12 de 83 resultats

150 milles al sud des Cap

CONTES DEL MARROC

“La cerca d’un altre paradís m’havia portat a terres llunyanes, si no pel que fa a la distància i a l’ortografia, sí quant a la cultura. I també d’aquelles en vaig gaudir intensament durant una llarga temporada.

PREU: 8,00 PREU SOCIS: 6,00
Puntuat amb 0 de 5

A la vora de Villangómez

He volgut aplegar en aquest llibre diferents escrits meus sobre Villangómez, alguns apareguts en publicacions, però inèdits altres.

PREU: 8,00 PREU SOCIS: 6,00
Puntuat amb 0 de 5

Altres ales sobre una veu

VERSIONS DE POESIA

“Heus ací encara un altre recull de versions de poesia. La «veu» del títol és no sols la meva, sinó la de tot un poble, la que és formulada en llengua catalana. Intentarem d’aconseguir que les «ales» alienes no batin del tot estranyes i malaptes en l’aire, la «veu», que els oferim per a la nova vida.”

PREU: 6,00 PREU SOCIS: 4,50
Puntuat amb 0 de 5

Aproximació a la cançó tradicional d’Eivissa i Formentera

“Assumint que la cançó tradicional amb la funcionalitat que tenia antigament ja és irrecuperable i que únicament la podrem mantenir com a objecte de museu, encara som d’hora a fer-ne una codificació àmplia i detallada, a fi de recollir un corpus de material proporcionat pel testimoni directe d’aquelles persones que han conegut i viscut la praxi cançonística com a fenomen viu dins la societat.”

PREU: 10,00 PREU SOCIS: 7,00
Puntuat amb 0 de 5

Audioantologia M. Villangómez Llobet

Entre el contingut heterogeni del Llegat (que l’escriptor Marià Villangómez havia cedit a l’Institut d’Estudis Eivissencs) hi ha sis cintes magnetofòniques que contenen textos enregistrats pel mateix Villangómez.

PREU: 6,00 PREU SOCIS: 4,50
Puntuat amb 0 de 5

Avifauna d’Eivissa

El treball realitzat pels alumnes de l’Escola de Sant Jordi de ses Salines neix de la seua afecció per l’avifauna d’Eivissa i consisteix a incorporar els noms eivissencs, localitzar les espècies i donar una visió particular aconseguida damunt l’observació directa.

PREU: 5,00 PREU SOCIS: 3,50
Puntuat amb 0 de 5

Balansat

SANT MIQUEL, SANTA GERTRUDIS, SANT MATEU, SANTA AGNÈS

No es tracta només de reproduir el record d’uns esdeveniments dels quartons, sinó que la finalitat és aconseguir que el passat s’estiri d’alguna manera fins que pugui lligar-se amb el present.

PREU: 10,00 PREU SOCIS: 7,50
Puntuat amb 0 de 5

Ball pagès. Orígens

Els orígens del Ball pagès, és a dir, els balls tradicionals d’Eivissa i Formentera ha estat històricament un tema recurrent. Bastant se n’ha escrit, i encara més se n’ha parlat.

PREU: 25,00 PREU SOCIS: 19,00
Puntuat amb 0 de 5

Bon Profit! El llibre de la cuina d’Eivissa

Aquest recull de quasi tres-centes receptes és el primer llibre de cuina de les nostres illes que es va editar. Es deu a la ploma de l’escriptor i folklorista Joan Castelló Guasch

PREU: 14,00 PREU SOCIS: 10,50
Puntuat amb 0 de 5

Cançoneret de Sant Josep

Cançoneret de Sant Josep és el resultat d’un treball de recerca, dels alumnes de cinquè de primària de l’escola de l’Urgell. Són tot tipus de cançons que s’han cantat en altres temps, i que encara es canten, al poble de Sant Josep: cançons de festa, de burla, de missa… i en totes elles hem trobat el tarannà d’un poble, del nostre poble

PREU: 10,00 PREU SOCIS: 7,00
Puntuat amb 0 de 5

Cançoniues

CANÇONS INFANTILS I DE FESTA

Recopilació de cançons populars infantils i de festa realitzada pels alumnes del Col·legi sa Blanca Dona, dirigits per Iolanda Bonet.

PREU: 10,00 PREU SOCIS: 7,00
Puntuat amb 0 de 5

Cel obert

Jordi Marí presenta un recull de poemes que reflexionen sobre aspectes quotidians com són l’amor, l’amistat i l’enyorança de l’illa.

PREU: 8,00 PREU SOCIS: 6,00
Puntuat amb 0 de 5

Enviament econòmic

per correu postal al seu domicili i amb preus ajustats

Pagament segur

Pagament amb targeta amb totes les garanties

Preus especials

Fes-te Soci i gaudeix de preus especials entre altres avantatges

La teva cistella
Scroll to Top

Si sou Soci de l'Institut i no he rebut un correu electronic, amb les seves dades d'accés, contacta amb nosaltres