Qui som?

TRUCa'NS

971 31 27 75

Presentació

La nostra finalitat és la de protegir el patrimoni natural i cultural de les Illes Pitiüses

Com podreu comprovar llegint aquestes línies i navegant per la nostra pàgina web, som una institució plena de vida, il·lusionada amb un munt de projectes culturals i estam plenament compromesos amb la societat d’Eivissa i Formentera.

Entitat sense ànim de lucre, des de 1976 té la consideració d’entitat fundadora de “La Caixa”, amb representació permanent al Consell General.

Des de l’IEE editam i col·laboram amb la publicació de llibres i publicacions en català, feim publicacions periòdiques com la revista Eivissa i l’almanac El Pitiús; organitzam cursos de català per a nouvinguts, conferències, concerts, la Nit de Sant Joan i el Curs Eivissenc de Cultura, entre moltes altres activitats més.

Entitat d’Utilitat Pública

L’any 2008 l’IEE fou declarat Entitat d’Utilitat Pública pel Ministeri de Cultura, és membre de la Coordinadora de Centres d’Estudis Locals de Parla Catalana i és una entitat adscrita a l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Els números parlen per si mateixos

+ 0
Socis
0
Anys d'història
+ 0
Volums publicats
Les nostres publicacions

Amb la teua col·laboració

serem més i serem més forts en la defensa de la nostra identitat i cultura, del nostre estimat territori i de la llengua catalana, la llengua de casa nostra.