Revista Eivissa​

Eivissa és el mitjà de difusió i divulgació de l’Institut d’Estudis Eivissencs. Va néixer l’any 1972 com a publicació semestral de contingut miscel·lani i editada íntegrament en català. Els articles que s’hi publiquen tenen relació amb Eivissa o Formentera o són d’autors de creació literària relacionats amb les Pitiüses. La revista intenta mantenir un format acord amb la seva intenció divulgativa i cuidar molt el disseny i la qualitat de l’apartat gràfic.

Com llegir la revista Eivissa

Per a llegir-la en el navegador de l'ordinador

Si no s’obre la revista, en fer clic al botó de llegir, heu d’instal·lar el complement Epub al vostre navegador.
Trieu el navegador que utilitzau i instal·lau el lector, Chrome, Mozilla, Opera. A Microssoft Edge no cal, sol venir instal·lat. Per a sistemes d’Apple heu d’ingressar en l’Apple Store i descarregar Apple Books.
Aquestes aplicacions us serviran també per a llegir llibres electrònics, en qualsevol moment.

Per a llegir-la a l'ordinador, tauleta tàctil, mòbil, llibre electrònic...

Per a llegir la revista en mode sense connexió, o en tauletes tàctils i dispositius mòbils, heu de descarregar la revista des del botó de Descàrrega, i una app de lector de llibres electrònics al dispositiu, ja que no solen portar-ne. Utilitzau aquest enllaç FBReader per a instal·lar-la. Desplegueu el menú FBReader i seleccioneu el vostre sistema, seguiu les instruccions d’instal·lació. Per a dispositius d’Apple heu d’ingressar a l’Apple Store i descarregar Apple Books.
Aquestes aplicacions us serviran també per a llegir llibres electrònics, en qualsevol moment.