Voluntariat lingüístic

El voluntariat lingüístic és un recurs per a persones interessades a parlar la llengua catalana de manera fluïda i segura.

Objectius:

– Facilitar un marc on els no catalanoparlants puguin practicar la llengua, i adquirir així seguretat i millorar l’expressió oral.
– Afavorir que els catalanoparlants s’avesin a parlar en català als nouvinguts.
– Fomentar la convivència i l’intercanvi entre diferents cultures.
No és un curs de català , ja que no hi ha voluntat acadèmica. És un recurs més per aprendre a expressar-se i mantenir una conversa en català amb naturalitat.

Dirigit a:

Totes  les  persones que vulguin practicar el català i en tenguin ja uns coneixements mínims, i totes les persones catalanoparlants que vulguin contribuir a facilitar el coneixement i l’ús de la llengua catalana.
Les persones interessades han d’emplenar el formulari d’inscripció amb les dades personals, la disponibilitat horària i els interessos, de manera que es pugui ajuntar una persona voluntària amb una d’aprenent en funció de la seua disponibilitat i preferències (per horaris, interessos…).  L’IEE és qui tutela i fa el seguiment de la parella lingüística i aquesta, a partir de la presentació, decideix el lloc de trobada i horaris que més els convengui.

 

el

Us animam a participar activament en el Voluntariat Lingüístic. Per portar endavant la iniciativa, necessitam la vostra col·laboració. Si teniu interès a participar-hi, ompliu aquest formulari

Loading